esmaspäev, 28. aprill 2008

Meil juhtub koolis nii naljakaid asju

Koolis juhtub alati midagi põnevat. Praegu räägin teile ühest väga naljakast asjast mis juhtus umbes aasta tagasi. Siis käisin veel 4 klassis kui poisid mind alati taga ajasid jooksin ma alati tüdrukute wc peitu. Siis oli jälle tavaline päev kui mind taga aeti jooksin wc. Ma tõmbasin ust lahti poisid aga ikka surusid kinni , et ma sisse ei saaks. Lõpuks sain ma ime väel sisse ja olin õnnelik Helena ja ta kamp olid wc ja vaatasid mulle sellise näoga otsa nagu oleks ma midagi väga halba teinud ja ma naersin et õnneks ma pääsesin nende käest. Helena siis hõigatas siis mu peale!

„Vaata mida sa tegid”

„Mida ma tegin”

„Kas sa siis ei näe Birgit? Sa tõmbasid tüdrukute wc ukse jälle alla!”

Ma siis jooksin kähku õpetaja juurde selgitama. Õpetaja Õie tuli ja pani ukse ilusti ette kutsus ka töömehe. Õpetaja ikka riidles ka natukene ja ütles poisidele ,et ei tohi kiusata. Mina ikka sisimas naeris kuna see oli naljakas. Helena ka ikka naeris minu peale aga kui mind nägi siis ikka vihastas ka.

1 kommentaar:

Lilleke :) ütles ...

Mõned kirjavead siiski olid, kuid sellest ei ole väga hullu :) Seda lugu ma vist isegi mäletan, kui see uks seal alla oli tõmmatud. Paar naljakat lugu oleks sa tegelikult võinud veel kirjutada, kuna meil juhtub neid üsna palju.